HTML

A Szabó család naplója

Egy nem átlagos család, nem átlagos mindennapjai, egy nem átlagos világnak. Kicsit kolerikusan, kicsit melankolikusan, kicsit szangvinikusan, és egyáltalán nem flegmatikusan. Talán mindig is erre vágytunk! Talán nem! Majd kiderül...

Friss topikok

  • óvó néni: juditkám ! szervezz, veletek bármikor, bárhová, bármeddig ! (2011.03.11. 05:20) Pompásan...
  • óvó néni: drága szabó család, üdv az életben !! van egy 17 évesem aki hiperaktív, ebből kifolyólag rendszere... (2011.02.14. 15:45) Marcell és a salto mortale
  • óvó néni: lsd. alább (2011.02.08. 18:49) Kulcs-átok
  • óvó néni: még, még, még, még, ennyi nem elég :o) (2011.02.08. 18:47) Év vége...

Linkblog

Néhány hónapos gondolkodás, és fejtörés után elhatároztuk magunkat, hogy nyílászárót cserélünk. Nagy álmom válik valóra, végre az ablakok külső részét is lesz lehetőségem letakarítani! Juhééé! Micsoda móka lesz! Megújult helyzetből tekintünk a világra, talán így is, úgy is. Az elmúlt hetekben nagy tervek születtek, melyek megvalósításával nagy álmok válnak valóra! Elindulunk az álmainkért, és senki, mondom, SENKI NEM ÁLLÍT MEG BENNÜNKET!

Már tegnap elkezdődtek az előkészítő munkálatok, felesleges dolgok elpakolása, játékok egy részének eldobozolása. Persze ez csak módjával, mert Marcell előszeretettel inkább KI-pakolni szeret a dobozokból, mint BE. Ráadásul, szegény még nem is tudja, hogy már csak néhány napot tölthet szeretett kiságyában, mert ma megvettük az új "nagyágyat", és most már ő is nagyfiúsan fog aludni. Kíváncsi vagyok, hány éjszakai őrjárat során fogunk karambolozni a lakásban?

A kis drága éppen fognövesztési hadműveletben van, egyszerre már csak 5 fogat növeszt, ebből két felső szemfog. 1 nagy rágó (mondhatnám úgy is zápfog) már megszületett, de ez csak a kezdet. Nagyon sajnálom!

Dávid mindeközben nyomja az ovisok "megterhelt" életét. :) Rengeteg játék, majd egy kis úszás, torna, és ha mindez még nem lenne elég, ő szeretne kézműves foglalkozásra is járni. Az én fiam, aki az elmúlt 5 évében nem sokat rajzolt, ragasztott, festett, kézműveskedett! Úgy tűnik most értünk idáig! Sajnos, az ovis különfoglalkozásra már nem lehet jelentkezni, így ma reggel olyan szomorúságban és sírásban tört ki, mint egy mini-csoportos.

Délután ortopédiára mennek Apával. Régóta fájlalja a lábát, amit nem tudunk mire vélni, így egy kedves orvos ismerősünk ma talán felfedi a problémát! Majd meglátjuk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabocsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr312470380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása