HTML

A Szabó család naplója

Egy nem átlagos család, nem átlagos mindennapjai, egy nem átlagos világnak. Kicsit kolerikusan, kicsit melankolikusan, kicsit szangvinikusan, és egyáltalán nem flegmatikusan. Talán mindig is erre vágytunk! Talán nem! Majd kiderül...

Friss topikok

  • óvó néni: juditkám ! szervezz, veletek bármikor, bárhová, bármeddig ! (2011.03.11. 05:20) Pompásan...
  • óvó néni: drága szabó család, üdv az életben !! van egy 17 évesem aki hiperaktív, ebből kifolyólag rendszere... (2011.02.14. 15:45) Marcell és a salto mortale
  • óvó néni: lsd. alább (2011.02.08. 18:49) Kulcs-átok
  • óvó néni: még, még, még, még, ennyi nem elég :o) (2011.02.08. 18:47) Év vége...

Linkblog

Életeink, mármint kis családunk 4 tagjának élete egyáltalán nem most kezdődik, de "internetes" életünk megszületendőben van! Személy szerint örülök, vágytam már erre. Hogy is szokták mondani? Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! Legyen így! Hál'Istennek sok barátunk van, sajnos nem élnek a szomszédban, de szeretjük őket, remélem, néha benéznek! És persze a mi családunk nem átlagos, így mindig nyitottak vagyunk az újra. Ha pozitív vagy, és ezt fel is vállalod, várunk szeretettel!

Kezdődik a műsor! ;)

Darabunk szereplői: Judit - az emberimádó, de örök kolerika, Balázs - a tettre kész gondolkodó, Dávid - a határozott álmodozó, Marcell - az útkereső harcos.

Helyszín: Debrecen, az ország legszebb városa

Jó szórakozást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabocsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr402379704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása