HTML

A Szabó család naplója

Egy nem átlagos család, nem átlagos mindennapjai, egy nem átlagos világnak. Kicsit kolerikusan, kicsit melankolikusan, kicsit szangvinikusan, és egyáltalán nem flegmatikusan. Talán mindig is erre vágytunk! Talán nem! Majd kiderül...

Friss topikok

  • óvó néni: juditkám ! szervezz, veletek bármikor, bárhová, bármeddig ! (2011.03.11. 05:20) Pompásan...
  • óvó néni: drága szabó család, üdv az életben !! van egy 17 évesem aki hiperaktív, ebből kifolyólag rendszere... (2011.02.14. 15:45) Marcell és a salto mortale
  • óvó néni: lsd. alább (2011.02.08. 18:49) Kulcs-átok
  • óvó néni: még, még, még, még, ennyi nem elég :o) (2011.02.08. 18:47) Év vége...

Linkblog

Végignéztem az elmúlt év blog-aktivitását, és megállapítom, egy kicsit keretesre sikeredett 2011 ebből a szempontból! De hát annyi, annyi dolgunk volt! Megpróbálom majd szép sorjában elmesélni.

Valamikor 2010. év végén azt írtam, elindulunk, és senki nem állíthat meg. Csak szólok, így lett, és minden megy tovább. Új házunk van, nagy kerttel, benne nagy bulikkal, gyerekeknek, felnőtteknek. Külön szobája van mindenkinek, még a mosógépnek is, és az autónak is! Új munkahelyeink vannak, ahol újra fejlődhetünk, és már tervezzük a jövőt.

Túl vagyunk egy költözésen, egy Karácsonyon az új házban, van kutyánk, macskánk, egerünk, minden ami kell, mindjárt szilveszter, iskola és ovi választás, meg még sorolhatnám! Izgalmas évnek nézünk elébe, remélem sokkal aktívabbak leszünk virtuálisan, mint az elmúlt hónapokban, hogy néhányan beleláthassanak egy átlagos család nem átlagos életébe!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabocsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr873506768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása